Kerbert Dierentehuis

Het coronavirus is onze opvang gesloten voor publiek. Dieren staan bij ons op de eerste plaa Werkend zoals gewoonlijk.


Dierenbescherming Stichting Kerbert Dierentehuis Grote Foto S Katten Honden

Een tijd kregen ze geen enkele reactie en nu hebben ze meteen hun match gevonden.

Kerbert dierentehuis. Bezoek is alleen nog mogelijk op afspraak. Het coronavirus is onze opvang gesloten voor publiek. 7104 vind-ik-leuks 450 personen praten hierover 179 waren hier.

Dieren staan bij ons op de eerste. Home Zoek een asiel Kerbert Dierentehuis Terug naar overzicht Terug naar overzicht Gevonden dieren in dit asiel. 22 mei 2018 Diesel blij met zijn nieuwe kartband.

Het kerbert dierentehuis is een asiel en pension voor katten. Heerenduinweg 8 1971 JE IJmuiden Routebeschrijving. Dieren staan bij ons op de eerste plaats en we.

7128 vind-ik-leuks 246 personen praten hierover 179 waren hier. Help mij aan meer bezoekers. Zowel asielhonden als pensionhonden mogen lekker even spelen knuffelen en gek doen met onze medewerkers.

Het kerbert dierentehuis is een asiel en pension voor honden en katten. Heerenduinweg 8 1971 JE IJmuiden Routebeschrijving. Hondenpension Kerbert Dierentehuis Hondenpension Gaat u op vakantie of kunt u om andere redenen even niet voor uw hond zorgen dan kunt u hem of haar met een vertrouwd gevoel bij ons te logeren brengen in ons hondenpension.

April 12 2020 Afgelopen nacht is er in het pand van het Knaagdieren centrum en Kerbert dierentehuis ingebroken. Andere dieren in dit asiel. Bezoek is alleen nog mogelijk op afspraak.

Klik dan hieronder op de foto van dit dier. Het kerbert dierentehuis is een asiel en pension voor katten. Het coronavirus is onze opvang gesloten voor publiek.

Uit het dierenasiel zijn hier op zoek naar een nieuw baasje. Wil je meer weten over een dier. Aaien dat vind treintje nog te spannend maar wauw kijk dr nou op haar gemak op schoot liggen Haar vriendin Fleur vind alles nog te eng maar zal het ook vast leren.

Nu nog een baasje die hun samen verder wil begeleiden. Gelukkig zijn alle aanwezige dieren in orde en was er op dat moment geen personeel in het pand aanwezig. 12 juni 2016 Tom is een ontzettende lieve volwassen gecastrkater.

972 weergaven 29 mei. Bezoek is alleen nog mogelijk op afspraak. 30 augustus 2017 De zomerdrukte is weer bijna voorbij en druk was het zeker.

Dieren staan bij ons op de eerste. Neem contact op met het asiel. Bezoek is alleen nog mogelijk op afspraak.

Het kerbert dierentehuis is een asiel en pension voor katten. Heerenduinweg 8 1971 JE IJmuiden Routebeschrijving. 9 juli 2017 Het is weer prachtig weer vandaag en dus krijgen meerdere honden 1 op 1 aandacht of met vriendjes samen.

Andere dieren in dit asiel. Joey en Max zijn eindelijk naar een nieuw thuis. Katten in dit asiel.

Deze website maakt gebruik van cookies De Dierenbescherming gebruikt cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken en om je via andere websites relevante informatie te kunnen laten zien over de Dierenbescherming. Bekijk hier de dieren in Kerbert Dierentehuis. 6994 likes 208 talking about this 177 were here.

Heerenduinweg 8 1971 JE IJmuiden Routebeschrijving. Het coronavirus is onze opvang gesloten voor publiek. Honden katten vogels knaagdieren ea.


Het Logo Van De Dierenbescherming Ik Heb Dit Plaatje Gekozen Omdat Ik Hier Misschien Duidelijk Mee Kon Maken Dat Ik Vind Dat Die Dieren Logo Ontwerp Boekkunst


Pin Op My Little Dogs Nesto Chico And Poqui

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel